Förrådet:

[

[Aktionsgruppen Håll Smöret Slätt]

[Att bli 30]

[Att bli 40]

[Att bli 50]

[Att va' singel]

[Dikter]

[En dag i Ivar Hanärsåvis liv]

[En livs-berättelse på "Melodi-festivaliska"]

[Ny församlings-strategi?]

[Familjen Elström]

[Nyheter från GT]

[Joke Light]

[Julpotpurri]

[Lågbudgetskämt]

[Tabellen]

[Signerat]

[Vårtalet 1997]

G T - n y h e t e r

Tänk om händelserna i Gamla Testamentet hade hänt idag. Då hade man kanske fått det serverat från radions nyheter på följande sätt...


Nyheter från GT

Rättegången mot Adam och Eva går vidare, nu i Högsta Domstolen sedan Adam överklagat domen. Adam säger till GT att han är besviken och att livstids förvisning är lite väl mycket för lite äppelknyckning. Ny försvarsadvokat blir Palle Svensson.

Den rådande papperskrisen har nu gått så långt att författaren Noa tvingas sluta skriva. Han har nämligen bara kvar en ark.

En man hittades idag inlåst i ett proppskåp. Mannen tänker nu skriva en bok om de traumatiska upplevelserna. Boken kommer sannolikt att heta "Dan-i-el"

Lite sjukdomsrapporter: Mose har sjukskrivit sig. Efter 40 år i öknen känner han sig alldeles utbränd. Däremot, mer glädjande, kan vi meddela att efter tre dagar i valens mage har Jona äntligen blivit fiskskriven.

Enligt de senaste oddsen från Jabboks Vadslagningsbyrå är David storfavorit i morgondagens final mot Goliat. Hetaste tipsen ligger på seger efter Sudden Death.

Dagen junior-VM-final i kanot på Nilen vanns lite överraskande av Mose efter en vass spurt.

Enligt den senaste rapporten från Tour de Jeriko ligger klungan väl samlad efter sex av de sju varven.

Dagens tips: Kain - Abel, en 1:a

Tillförlitliga källor hävdar att Noa nu har en reservplan i beredskap om det nu skulle börja snöa i stället för regna. Planen går under beteckningen "Noaks spark"

Huruvida det nu blir blixthalka i Kanans land, vet jag inte, men vi ska i alla fall få en väderprognos. Dagens meteorolog är Noa och han säger att det regnar imorgon.

Slut från GT

 

 

© Sven-Bertil Grahn 1999-2018